ZakelijkVervoer

Zakelijk vervoer Lelystad van topklasse

Zakelijk vervoer door Taxi Lelystad, provincie Flevoland, betekent een zorgeloze rit in een zeer luxueus uitgevoerde taxi. Stiptheid, comfort en vriendelijke tarieven staan hierbij centraal. Nog even de laatste punten doornemen, terwijl wij u vlot en veilig naar uw bestemming brengen. Daarbij hoort een flesje water, een prettig klimaat en rust.

Kwaliteit, perfectie, service en discretie zijn onze sleutelwoorden bij het uitvoeren van zakelijk vervoer. Als zakelijke relatie kunt u onze taxidiensten op factuur huren, zodat uw zakelijke cliënten niet contant hoeven te betalen in de taxi.

Luxe wagens voor optimaal comfort

De voertuigen van Taxi Lelystad, waaronder de nieuwste Mercedes-Benz E-Klasse of Mercedes-Benz V-Klasse, zijn zeerluxueus uitgevoerd en uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Zowel voor- als achterin zijn de wagens voorzien van hoofdsteunen en leesverlichting. Zo bent u altijd verzekerd van optimaal comfort en kunt u ook ’s avonds ongestoord werken.

Al onze wagens beschikken over een automatische transmissie, airconditioning, telefoon en geavanceerde GPS-navigatiesystemen voor de meest optimale route. De wagen, chauffeur en route worden tot in detail voorbereid, waarbij wij ook uw persoonlijke eisen en wensen uitvoeren.

Auto met chauffeur

U wilt misschien niet altijd zelf plaatsnemen achter het stuur. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om u met één van onze eigen voertuigen te vervoeren. Zo kunt u uw reistijd benutten om te ontspannen, een belangrijke afspraak voor te bereiden of telefonisch uw zaken af te handelen. Of u bent gewoon te vermoeid en wilt geen risico’s nemen. Heeft u een bedrijfsborrel gehad en u kunt geen auto meer rijden? Wij halen u op en brengen u weer veilig thuis. In alle gevallen kunt u uw persoonlijke wensen aan ons voorleggen. Komt uw zakelijke relatie uit het buitenland? Dan zorgen wij voor een perfect ontvangst op de luchthaven. Wij treden echt op als uw visitekaartje!

Luxueus zakelijk vervoer Lelystad

Ons zakelijk vervoer in Lelystad en omgeving is van topkwaliteit. Directievervoer, vervoer van zakenrelaties of collega’s, wij garanderen een zorgeloze rit. Laat ons uw zakenrelaties vervoeren en u weet zeker dat zij in goede orde op de plaats van bestemming arriveren. Uw zakelijke relatie behandelen wij als de onze.

Wij treden op als uw tijdelijke visitekaartje door een veilige, comfortabele en luxueuze rit te verzorgen. Een taak die wij bijzonder serieus nemen. Controle van aankomst- en vertrektijden op Schiphol of andere stations spreekt voor zich. Taxi Lelystad zorgt dat u niets tekort komt aan service.

Zakelijk vervoer of chauffeur nodig?

Reserveer 24 uur van tevoren en profiteer van 20% tot 50% korting. Bel +31(0)6 - 3001 8662  of reserveer online. *

Direct een Taxi nodig?

Bel dan +31(0)6 - 3001 8662 of reserveer 24 uur van tevoren online.

*Kortingen gelden alleen voor ritten met eindbestemming buiten Lelystad. Reserveren moet 24 uur van te voren.

Reserveer online uw taxirit!

Maak gebruik van het contactformulier. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Stuur een e-mail

Taxi Lelystad

KvK: 54049725

Assumburg 51
8226 RA Lelystad

Comfortabel van A naar B met Taxi Lelystad