Particulier Vervoer

Goedkope taxi Lelystad

Zoekt u een goedkope taxi in Lelystad? Wij rijden door heel regio Flevoland en daarbuiten om u stipt op tijd naar uw plaats van bestemming te brengen. Onze professionele, betrouwbare en ervaren chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Of u nu van een feestje komt, op tijd uw vlucht of trein moet halen of een spoedgeval heeft, wij brengen u van deur tot deur tegen een scherp tarief. Service en stiptheid staan bij ons centraal. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren in regio Lelystad. Ook voor groepsvervoer staan wij tot uw dienst. Wij doen altijd ons uiterste best om u een uitstekende service te verlenen.

Schiphol taxi Lelystad

Een goedkope taxi van Lelystad naar Schiphol? Wij rijden vanuit Lelystad, provincie Flevoland, naar Schiphol en andere luchthavens. Uw vakantie starten zonder al teveel stress? Taxi Lelystad brengt u rechtstreeks naar de luchthaven, uw rit wordt niet gecombineerd met andere passagiers. Wij halen u op van uw huis, hotel of bedrijf en brengen u tot voor de vertrekhal tegen zeer scherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt.

Taxi Lelystad pinnen

Met een luxe auto comfortabel van a naar b binnen of buiten de regio Lelystad. Een rit zonder gepuzzel en gedoe. Bij Taxi Lelystad bent u zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Stap in onze taxi en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat tot aan een topservice. Bij Taxi Lelystad kunt u betalen op de manier die u prettig vindt. Wij accepteren contant, PIN, MasterCard en VISA.

Onze tarieven

Taxi Lelystad hanteert zeer scherpe tarieven. Naast het standaard instaptarief met tijd en kilometerprijs hanteren wij ook vaste tarieven voor bepaalde afstanden en services. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

=

Standaard tarieven

Taxi tot 4 personen

  • Opstaptarief: € 3,19
  • Tarief per kilometer: € 2,35
  • Tarief per minuut: € 0,39
  • Wachttijd per uur: € 43,94

Busje van 5 tot 8 personen

  • Opstaptarief: € 6,49
  • Tarief per kilometer: € 2,95
  • Tarief per minuut: € 0,44
  • Wachttijd per uur: € 43,94
N

Schiphol taxi

U heeft al een taxi richting Schiphol vanaf € 95,00. Voor al uw zakelijke vervoer kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend offerte. De korting die u ontvangt is bij Taxi Lelystad het hoogste.

N

Nationale feestdagen

Voor nationale feestdagen gelden andere tarieven. Deze zullen nooit de wettelijk vastgestelde tarieven overschrijden. Onder het begrip zakelijk vallen alleen bedrijven en rechtspersonen. Voor onze zakelijke relaties gelden andere voorwaarden.

N

Bijzondere tarieven

Onze tarieven zijn het voordeligst als u 24 uur van tevoren reserveert. U ontvangt dan 20% tot 50% korting. * Dit geldt voor alle ritten buiten Lelystad.

N

Buitenland

Taxi Lelystad biedt ook vervoer aan naar het buitenland. Voor ritten langer dan 350 kilometer verzoeken wij u minimaal 48 uur van tevoren te reserveren, zodat wij uw taxirit kunnen garanderen en u een gepast aanbod kunnen doen.

*Kortingen gelden alleen voor ritten met eindbestemming buiten Lelystad. Reserveren moet 24 uur van te voren.

Luxueus zakelijk vervoer Lelystad

Ons zakelijk vervoer in Lelystad en omgeving is van topkwaliteit. Directievervoer, vervoer van zakenrelaties of collega’s, wij garanderen een zorgeloze rit. Laat ons uw zakenrelaties vervoeren en u weet zeker dat zij in goede orde op de plaats van bestemming arriveren. Uw zakelijke relatie behandelen wij als de onze.

Wij treden op als uw tijdelijke visitekaartje door een veilige, comfortabele en luxueuze rit te verzorgen. Een taak die wij bijzonder serieus nemen. Controle van aankomst- en vertrektijden op Schiphol of andere stations spreekt voor zich. Taxi Lelystad zorgt dat u niets tekort komt aan service.

Zakelijk vervoer of chauffeur nodig?

Reserveer 24 uur van tevoren en profiteer van 20% tot 50% korting. Bel +31(0)6 - 3001 8662  of reserveer online. *

Direct een Taxi nodig?

Bel dan +31(0)6 - 3001 8662 of reserveer 24 uur van tevoren online.

*Kortingen gelden alleen voor ritten met eindbestemming buiten Lelystad. Reserveren moet 24 uur van te voren.

Reserveer online uw taxirit!

Maak gebruik van het contactformulier. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Stuur een e-mail

Taxi Lelystad

KvK: 54049725

Assumburg 51
8226 RA Lelystad

Comfortabel van A naar B met Taxi Lelystad