Taxi Lelystad

Taxi Lelystad bestaat sinds 2011 uit een hecht team dat hun uiterste best doet om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hebben deze taxidienst opgericht, omdat wij vinden dat er in Lelystad te weinig comfortabele taxi’s rondrijden. In onze nieuwe Mercedes E-Klasse en Mercedes V-Klasse bieden wij u een veilige, comfortabele en luxe rit aan. Met onze professionele chauffeurs komt u altijd op tijd aan op uw plaats van eindbestemming. Al onze chauffeurs zijn representatief, zeer ervaren, servicegericht en beschikken over een uitstekende stratenkennis. Taxi Lelystad verzorgt zakelijk vervoer, vervoer voor particulieren en luchthavenvervoer. Wij doen altijd ons uiterste best om u op een prettige en gezellige wijze te vervoeren van punt A naar B.

Waarom kiezen voor Taxi Lelystad?

Onze belangrijkste speerpunten zijn:

 • Zeer stipt
 • Marktconforme tarieven
 • Zeer luxueus zakelijk vervoer
 • Representatieve en veilige wagens
 • Betrouwbaar, veilig en kwalitatief vervoer
 • Ervaren, vriendelijke en behulpzame chauffeurs
 • Betalen ook mogelijk met PIN, MasterCard of VISA

Kortom, wij zijn hét taxibedrijf in Lelystad en omgeving!

Onze tarieven

Taxi Lelystad hanteert zeer scherpe tarieven. Naast het standaard instaptarief met tijd en kilometerprijs hanteren wij ook vaste tarieven voor bepaalde afstanden en services. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

=

Standaard tarieven

Taxi tot 4 personen

 • Opstaptarief: € 3,19
 • Tarief per kilometer: € 2,35
 • Tarief per minuut: € 0,39
 • Wachttijd per uur: € 43,94

Busje van 5 tot 8 personen

 • Opstaptarief: € 6,49
 • Tarief per kilometer: € 2,95
 • Tarief per minuut: € 0,44
 • Wachttijd per uur: € 43,94
N

Schiphol taxi

U heeft al een taxi richting Schiphol vanaf € 95,00. Voor al uw zakelijke vervoer kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend offerte. De korting die u ontvangt is bij Taxi Lelystad het hoogste.

N

Nationale feestdagen

Voor nationale feestdagen gelden andere tarieven. Deze zullen nooit de wettelijk vastgestelde tarieven overschrijden. Onder het begrip zakelijk vallen alleen bedrijven en rechtspersonen. Voor onze zakelijke relaties gelden andere voorwaarden.

N

Bijzondere tarieven

Onze tarieven zijn het voordeligst als u 24 uur van tevoren reserveert. U ontvangt dan 20% tot 50% korting. * Dit geldt voor alle ritten buiten Lelystad.

N

Buitenland

Taxi Lelystad biedt ook vervoer aan naar het buitenland. Voor ritten langer dan 350 kilometer verzoeken wij u minimaal 48 uur van tevoren te reserveren, zodat wij uw taxirit kunnen garanderen en u een gepast aanbod kunnen doen.

*Kortingen gelden alleen voor ritten met eindbestemming buiten Lelystad. Reserveren moet 24 uur van te voren.

Luxueus zakelijk vervoer Lelystad

Ons zakelijk vervoer in Lelystad en omgeving is van topkwaliteit. Directievervoer, vervoer van zakenrelaties of collega’s, wij garanderen een zorgeloze rit. Laat ons uw zakenrelaties vervoeren en u weet zeker dat zij in goede orde op de plaats van bestemming arriveren. Uw zakelijke relatie behandelen wij als de onze.

Wij treden op als uw tijdelijke visitekaartje door een veilige, comfortabele en luxueuze rit te verzorgen. Een taak die wij bijzonder serieus nemen. Controle van aankomst- en vertrektijden op Schiphol of andere stations spreekt voor zich. Taxi Lelystad zorgt dat u niets tekort komt aan service.

Taxi reserveren

Reserveer 24 uur van tevoren en profiteer van 20% tot 50% korting. Bel +31(0)6 – 3001 8662  of reserveer online.

Bestel nu een taxi

Direct een taxi bestellen? Bel +31(0)6 – 3001 8662  of reserveer online.

Reserveer online uw taxirit!

Maak gebruik van het contactformulier. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Stuur een e-mail

Taxi Lelystad

KvK: 54049725

Assumburg 51
8226 RA Lelystad

Comfortabel van A naar B met Taxi Lelystad